Tack Stockholm, Marbella nästa!

Tack Stockholm, Marbella nästa!

Hej på er!

Nu börjar det närma sig. Den 11:e November kommer jag att ha vernissage på Los Naranjos i Marbella. Drygt 20 målningar är på väg ner nu i skrivande stund. Detta ska bli så kul och väldigt spännande. Jag har ingen aning om hur detta kommer att gå, utan jag kastar mig ut och tar för mig av allt livet har att ge. Har jag levererat min konst och armkrokat med Prins Albert, så ska jag väl fixa detta också ;). Jag vill måla hela världen!

Det har varit en hel del strul innan då transporten ner blev försenad. Därför behövde vi skjuta på vernissagen och även boka om flygbiljetter. Det låter enklare än vad det var, men nu äntligen löst iaf.

För några veckor sedan hade jag en fantastisk vernissage i Stockholm på stans coolaste restaurang "Art". Ni som följt mig ett tag vet ju att jag haft mitt galleri där tidigare. Det blev så lyckat! Tack alla som var där och förgyllde kvällen!

Kram/Kat

Tillbaka till nyheter

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.