Dubbel spänning! Förberedelser inför två utställningar i höst

Dubbel spänning! Förberedelser inför två utställningar i höst

Hej konstälskare!

Jag är så glad över att kunna dela med mig av spännande händelser i höst. Det är en hektisk tid fylld med kreativitet här hos mig. Dels kommer jag inom kort att äntligen kunna öppna upp min webbshop igen. Mycket nytt kommer ni att hitta där. Sedan förbereder jag mig för fullt inför kommande vernissager. Jag kommer att ha två utställningar varav en i Stockholm och den andra i Marbella. Mer info om detta kommer och häng gärna med mig på både Instagram och Facebook för uppdateringar.

Just nu önskar jag mig bara fler timmar på dygnet.

Kramar
/Kattis

 

 

 

I am so happy to be able to share exciting events this fall. It is a busy time full of creativity here with me. Firstly, I will soon be reopening the online shop. Then, I am preparing fully for upcoming Vernissages. I will have two exhibitions, one in Stockholm and one in Marbella. More information about this will come, and please join me on Instagram and Facebook for updates.

Right now, I wish for more hours in the day.

Hugs/Kattis

 

Tillbaka till nyheter

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.